למה לרכוש מקרר יין אצלנו?

אנחנו מייבאים רק מקררי יין.

אנחנו בעלי ניסיון של מעל 15 שנים במכירה ושירות של מקררי יין. ונהיה כאן למשך שנים רבות לתת שרות אם תזדקק/י…

אולם תצוגה בראשל"צ בו ניתן להתרשם מכל מגוון המוצרים לרכוש ולאסוף אותם במקום.

עגלת קניות
מתקן תלייה לכוסות יין שלוש מסילות. צבע לבן
מתקן_תלייה_לכוסות_יין_3_מסילות_לבן
מתקן תלייה לכוסות יין שלוש מסילות. שחור
מתקן_תלייה_לכוסות_יין_3_מסילות_שחור
מתקן תלייה לכוסות יין צמוד למדף. שחור.
מקרר יין 154 בקבוקים אינטגרלי, שני אזורי קירור, עם מדחס ומדפי עץ. דגם VI180D. *מתצוגה*
מקרר יין 154 בקבוקים, 2 אזורי קירור, אינטגרלי עם מדחס ומדפי עץ. דגם VI180D
מקרר יומידור לסיגרים **מתצוגה**
מקרר-לסיגרים-BCC-33A
מקרר יין לבקבוק אחד WineBar
*הרכבה* לכוורת יין ל- 72 בקבוקים. עשוייה מעץ ומתכת
כוורת יין ל- 72 בקבוקים. עשוייה מעץ ומתכת. הרכבה עצמית
כוורת יין ל- 12 בקבוקים. עשוייה מעץ ומתכת
כוורת יין 12 בקבוקים
מקרר יין מדחס 39 בקבוקים, שני אזורי קירור, אינטגרלי, שחור, עם מדפי עץ. דגם VI46D
מוצרים שנצפו לאחרונה
המחיר המקורי היה: ₪ 9,490.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 7,990.00.
מקרר יין 154 בקבוקים, 2 אזורי קירור, אינטגרלי עם מדחס ומדפי עץ. דגם VI180D
המחיר המקורי היה: ₪ 1,490.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 1,200.00.
מקרר-לסיגרים-BCC-33A
המחיר המקורי היה: ₪ 9,490.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 7,990.00.
מקרר יין 154 בקבוקים, 2 אזורי קירור, אינטגרלי עם מדחס ומדפי עץ. דגם VI180D
המחיר המקורי היה: ₪ 1,490.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 1,200.00.
מקרר-לסיגרים-BCC-33A

מהו סומלייה

זה כמעט בלתי אפשרי לדבר על יין מבלי שהמלה "סומלייה" תעלה בשיחה. למרות עובדה זו ישנם רבים שם שעדיין מבולבלים לגבי העבודה הזו. כן, סומלייה הוא האדם הדואג למזיגת היין במסעדה, אבל לא רק. אז אולי הגיע הזמן לחלוץ את פקק המיסתורין שמאחורי עבודה זו. סומלייה הוא דייל יין בעל ידע מקצועי ביין ואשר לרוב עובד במסעדת יוקרה. סומלייה צריך הכשרה פורמלית כדי להיות מסוגל להתמחות בכל ההיבטים של שירות יין, התאמה בין יין ואוכל, ואחסון יין.

הגירסה המודרנית של הסומלייה

אך הגרסה המודרנית של סומלייה לא יכולה להיות מוגבלת רק ליצירת אינטראקציה עם אורחי המסעדה וריצה למרתפה. בהתאם למסעדה, עשוי הסומלייה לקחת על עצמו תפקיד רחב יותר, שיכול לכלול פיתוח רשימות יין, ניהול הדרכות לצוות העובדים, ועבודה לצד השפים בפיתוחן של מנות חדשות המשלימות את היין או להיפך. החשוב ביותר הוא שלסומלייה יהיה ידע מעמיק ביין – לפעמים גם בבירה ובאלכוהול – והבנה כיצד כל משקה אמור לעבוד בהרמוניה עם המזון.

כיצד הופכים לסומלייה

בעוד כל מי שעובד ישירות עם יין במסעדה יכול להגדיר את עצמו כסומלייה, הרי שסומלייה מוסמך מחייב השגת רמה מסוימת של חינוך פורמלי, הכשרה וניסיון, וכמובן הערכה עמוקה ותשוקה ליין … אבל גם לא מעט  נחישות. להפוך לסומלייה מוסמך פירושו עבודה רבה.

חינוך והסמכה

הארגון הממונה על ההסמכה בארצות הברית הוא מוסד השיפוט של מאסטר סומליירים, כאן ההתמקדות היא בכל הקשור להיבטי השירות של היין. ישנם רק 236 אנשים ברחבי העולם המחזיקים בתואר מאסטר סומלייה, 149 מתוכם נמצאים בארה"ב. בוודאי לא תופתעו שמדובר באחת הבחינות שהכי קשה לעבור … אי פעם.

מזיגת יין
מזיגת יין

בעוד מאסטר סומלייה הוא הבחירה הטובה ביותר עבור אלו המתכננים לעבוד במסעדת יוקרה, ישנן דרכים אחרות להתקדם בתחום היין. ה- Wine and Spirits Education Trust, או WSET, היא תוכנית אקדמית מחוץ לבריטניה בעלת תוכנית לימודים מקיפה. ללימוד עצמי, קיימים ספרים כמו "תנ"ך היין" של קארן מקניל, "חלונות לעולם היין ודרך היין העולמית" של קווין זראלי, ו"אטלס היין העולמי" של יו ג'ונסון וג'נסיס רובינסון. וכמובן כלים חינוכיים נוספים, כמו אתר הגילדה סום או יין פולי.

כיצד להעזר בסומלייה במסעדה באופן הטוב ביותר

גם אם החלטת שקריירה של סומלייה אינה העתיד שלך, עדיין כדאי לנצל את מומחיות הסומלייה בזמן שסועדים בחוץ, והדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא בשאלת השאלות הנכונות. אם תוכל להצביע לו על משהו שאתה אוהב, או על המחיר בו אתה מעוניין. וכמובן אם אתה יכול לספק קצת כיוון על מה הארוחה שלך מכילה, הסומלייה יוכל לעזור ולהנחות אותך אל עבר סגנון היין שלא יעיב על המנה או יפחית בערכו של היין.

דילוג לתוכן